dilluns, 5 de maig del 2008

La Gallinada

Quins nervis!!! Arriba el gran dia, cantarem a l'Auditori!!! És el moment d'aturar-nos i reflexionar sobre el que ha suposat fer aquest viatge.
Primer, l'ensurt de la notícia, els dubtes (ho fem o no?, ho sabrem fer?, s'engrescaran les noies i nois?, ....) i anar a per totes, dir sí i començar a assajar.
Després, durant el curs les dificultats, les derivades de la mateixa proposta i altres inesperades (de caire personal) que feien endarrerir el projecte i minvaven la confiança en el resultat final.
Com sempre, aquest alumnat del Sant Jordi, que és fenomenal, que empenyen fort i s'esforça. I la tutora i el tutor del cicle superior donant suport i confeccionant "les disfresses".
Sembla que ens hem sortit. Ara "només" queda l'assaig general i cantar. Ja hem fet l'esforç, el treball, ara el divendres, a les 18'00 hores, queda divertir-se per fer feliç als que ens escoltin.

Els agraïments, que seran molts, al pròxim post.

3 comentaris:

anna ha dit...

Va Gabriela... Tot anirà bé. La gallinada sortirà perfecta. Per cert, quan feu la cantada final?. El Pol de 2n. canta petits fragments que no puc desxifrar i estic intrigada.
Si necessites qualsevol cosa que jo et pugui ajudar, ja ho saps.
Anna A.

Gabriela ha dit...

La Cantata "s'estrena" per les escoles de Lleida el divendres 9 de Maig, però no hi ha entrades disponibles.
No necessitem res material, però ens fa molt contents a totes i tots el suport emocional que ens arriba de tots plegat.

Mercè ha dit...

Ha estat tot un èxit! Felicitats a tots els nens i nenes i als i les mestres que ho heu fet possible.
Fantàstic! Emocionant que totes i tots amb tan pocs assajos conjunts ho féssiu tan bé. Potser el director també hi va tenir alguna cosa a veure, no?
Enhorabona a tothom