divendres, 28 de setembre del 2007

La sirenita de Disney

Hola famílies d'infantil, ja hem començat de ple les classes de música amb les nenes i els nens del cicle. Ja sabem quin és el ball que farem per la Castanyada i estem assajant de valent!. També hem començat el treball al voltant de Bach i Camille de Saint Saëns. I no ens oblidem de cantar, com cada curs a final de cada trimestre rebreu un dossier amb les cançons més significatives del mateix. Us recordo que el racó de presentar ja està en marxa i que necessitem la vostra col.laboració perquè funcioni bé. Però no tot ha de ser treball i estudi, també ens hem de divertir... i per això, de tant en tant, mirem un vídeo musical, gairebé sembre de Disney. Hem començat amb La Sirenita, "Bajo del mar", com que és una cançó molt coneguda hem decidit, amb les nenes i els nens, que l'escoltaríem amb anglès per acostumar-nos a l'idioma... així que ja ho sabeu, ara quan mireu La Sirenita cantareu: "under the sea, under the sea. Darling it's better, down where it's wetter. Take it from me." (Esperant, és clar, que Disney es decideixi a treure les seves pel.lícules traduïdes al català)

2 comentaris:

anna ha dit...

Penso que la canalla ha de cantar per poder gaudir de la música. És igual l'idioma (si més o menys entenen)però l'important és que cantin.
Disposo d'algunes partitures comprades al parc d'eurodisney amb arranjaments per piano, cant i guitarra (acords bàsics). Si ho necessites ja ho saps

Gabriela ha dit...

Totalment d'acord. Ho necessito tot, ja trobarem la manera de fer intercanvi.